Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, september 2020

September står for et vendepunkt for dig, i et år med omvæltninger og forandringer. I de seneste måneder har du været nødt til at gå tilbage til det basale og gense områder af dit liv, hvor der er brug for en reform. Kosmetiske forandringer er ikke nok – der er behov for at gå til problemernes rod, især når det gælder økonomi og resurser og opsætte et helt nyt program. Dette kan selvfølgelig have at gøre med den nuværende pandemi og dens økonomiske konsekvenser.

Det som virker i starten af måneden er nedskæringer, at holde tingene enkle og udgifterne lave. Alt handler om moderation. Den første weekend i september er der masser af pres på dig og gode venskaber og forbindelser vækker en mere optimistisk og positiv atmosfære. Der er mange muligheder for professionel vækst og midt i september er et udmærket tidspunkt for succes i karrieren og for at skabe nye betingelser for økonomisk stabilitet.

Et område som kræver masser af forståelse og tålmodighed har forbindelse til dine kære – og børn især. Der kan være en meget viljekraftig person, som krydser sværd med dig i løbet af de næste måneder. Den bedste strategi er, at lade dem stå på deres egne ben og følge deres initiativer, uden at lade dig involvere i skænderier om principper.

Dagens Horoskop